14 Aralık 2009 Pazartesi

Şaika Hanım'ı kaybettik:(( / Başımız sağolsun



Değerli birmilyonkalem yazarları, okurları.
2008 yılında çıktığımız yolculuğa bizimle birlikte başlayan ve birmilyonkalem camiasının sevilen yazarlarından olan Şahika GÜNSEL TUĞRUL’U 11 Aralık 2009 Cuma günü kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun.

Şahika Hanım çok yönlü bir yazar arkadaşımızdı.
Gezi ve günlük yazıları ve tiyatro oyunları da olan yazarımız 1 yılı aşkın süredir kanser mücadelesi vermekteydi. Tüm yaşadığı acılara rağmen hasta yatağında bizlere güzel birer anı olarak kalması için, yazılarını genç bir kardeşimiz aracılığı ile yazdırıp göndermekten vazgeçmedi.

Geçtiğimiz Ramazan bayramında 1MK yazarlarının bayram kartları, minik hediyeler ve dualarıyla yanında olmaya çalıştığı Şahika Hanıma Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şahika hanım'a destek olabilmek adına geçtiğimiz aylarda hazırladığımız blog sayfasına ve Şahika hanım'ın birmilyonkalem de geçen yıllarda yayınladığı yazılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ruhu şad olsun...

Birmilyonkalem
Site Yönetimi




5 yorum:

  1. Ölümün bir enerji değişikliği olduğunu bilse de, kavramaktan uzak "abla"nın yüreği, her yeni ölüm haberiyle burkulur.

    Başından beri kanseri yenenlerin yarattığı mucizelerin bir benzerine tanık olmayı umut ederken aldığı hüzünlü haber üzerine, Dünya'da, -birbirlerini tanımasalar da- bir zamanı birlikte geçirdiği yoldaşına içtenlikle, yol açıklığı diler.

    YanıtlaSil
  2. Şahika Hanım'a Allahtan rahmet,sevenlerine de sabır dilerim,mekanın cennet olsun yüreği küçük kız çoçuğu olarak kalan,hoş kadın...

    YanıtlaSil
  3. Allah'ım, Sen'den geldik, yine dönüş Sana'dır.. Ebedi olan Sen'sin, ezeli olan Sen'sin.. Veren de Sen'sin, alan da Sen'sin..
    Şahika Hanım'ın vadesi buraya kadar imiş.. mekânını cennet et, toprağını bol, rahmetini geniş tut.. Bizlerin de arkmamızdan dua edenlerini eksik etme..

    El-Fatiha..

    YanıtlaSil
  4. Başımız sağolsun. Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Allah rahmet eylesin, yeri cennet olsun, merhumeyi tanimazdim ama bunu soylemek icin tanimam da gerekmiyor, taniyanlarin basi sagolsun.

    YanıtlaSil